Οι ήρωες των νηπιαγωγείων παρουσιάζονται |E-twinning

Οι ήρωες των νηπιαγωγείων παρουσιάζονται | E-twinning. Οι έντεκα ήρωες των μελών νηπιαγωγείων δημιουργήθηκαν και ετοιμάστηκαν οι παρουσιάσεις τους για να τους γνωρίσουμε από κοντά !

Οι ήρωες των νηπιαγωγείων παρουσιάζονται | E-twinning

Το κάθε νηπιαγωγείο μέλος του προγράμματος δημιούργησε τον δικό του ήρωα. Όλοι εξαιρετικοί και μοναδικοί, ο καθένας με την δική του ιστορία, τους δικούς του φίλους και εχθρούς, όνειρα και μαγικές ιδιότητες !! Οι ήρωες πήραν μορφή,  και μαζί με αυτούς οι φίλοι τους οι εχθροί τους, η ιστορία τους ! Φτιάχτηκαν από τα παιδιά με κολάζ ή ζωγραφική οι ίδιοι οι ήρωες, τα μαγικά τους αντικείμενα, το σπίτι τους ή το μέρος όπου ζουν. Ζωντάνεψαν μέσα από τις παρουσιάσεις που ετοιμάστηκαν στην ιστοσελίδα : photopeach.com. Τα παιδιά του κάθε νηπιαγωγείου βλέποντας τις παρουσιάσεις γνώρισαν τους ήρωες, τους αγάπησαν τους έκαναν κτήμα τους !

Οι ήρωες των νηπιαγωγείων παρουσιάζονται |E-twinning
Οι ήρωες των νηπιαγωγείων μελών του προγράμματος E-twinning : «Ήρωες φανταστικοί σε διαδρομή μαγευτική»!

Ποιους ήρωες όμως έκανε το κάθε νηπιαγωγείο –  μέλος ;  Και ποια είναι η ιστορία τους ; Για να τους δείτε φτιάξαμε ένα χάρτη στην εφαρμογή του thinglink.com . Σε κάθε πόλη – νηπιαγωγείο, το κάθε μέλος έβαλε την παρουσίαση του δικού του  ήρωα. (Αν πατήσετε την εικόνα θα ανοίξει το βίντεο της παρουσίασης του κάθε ήρωα ! )

Οι ήρωες και οι παρουσιάσεις του καθενός νηπιαγωγείου  έχουν επίσης ανέβει και  στην σελίδα :  padlet.com
(
μπορείτε να τους δείτε και από κει)

Οι ήρωες λοιπόν των μελών νηπιαγωγείων του προγράμματος : «Ήρωες φανταστικοί σε διαδρομή μαγευτική» που δημιουργήθηκαν είναι οι παρακάτω :

(Τα παραπάνω Link παραπέμπουν στις σελίδες των νηπιαγωγείων που παρουσιάζουν πως δημιουργήθηκε ο ήρωάς τους )

Ας τους γνωρίσουμε λοιπόν για να μπορέσουμε να ψηφίσουμε τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας !

 

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ