Ιδέες για snack Αι-Βασίλη

Ιδέες για snack Αι-Βασίλη. (Santa snacks). Καθώς οι μέρες για την Πρωτοχρονιά πλησιάζουν, ετοιμάστε τα για τα μικρά παιδιά, ένα για κάθε μέρα, μέχρι την μεγάλη μέρα, της Πρωτοχρονιάς ! Ρούντολφ με μπισκότα και σοκολάτα, μήλο Άγιος -Βασίλης,  Σαντουιτσάκια Santa, τυρένιος  και νόστιμος  Άγιος Βασίλης !

 Ιδέες για snack Αι-Βασίλη – 1η μέρα

 Αστεράκια με σοκολάτα :

Πάρτε μικρά αστεράκια κράκερς (crackers) και ανά δύο ενώστε τα με σοκολάτα. Στο τέλος κολλήστε και ένα μικρό σοκολατένιο καραμελάκι .

Ιδέες για snack Αι-Βασίλη

 Ιδέες για snack Αι-Βασίλη – 2η μέρα

Ρούντολφ με κράκερς :

Σε τριγωνικά μικρά κράκερς  αλείψτε λίγη σοκολάτα και στις δύο πάνω γωνίες κολλήστε μικρά κράκερς brezel κομμένα στην μέση. Προσθέστε σοκολατένια ματάκια και για μύτη χρωματιστά καραμελάκια.

Ιδέες για snack Αι-Βασίλη

 Ιδέες για snack Αι-Βασίλη – 3η μέρα

Σάντουιτς Άγιος – Βασίλης :

Κόψτε με κουπάτ δύο καρδιές από ψωμί του τοστ. Ενώστε τις με μαρμελάδα της αρεσκείας σας. Γυρίστε την καρδιά ανάποδα με την μύτη προς τα πάνω και αλείψτε την κορφή με κόκκινη μαρμελάδα. Συμπληρώστε την γούνα του καπέλου και την γενειάδα του Άι -Βασίλη με τυρί κρέμα. Προσθέστε ματάκια και χρωματιστή μυτούλα. Αν θέλετε το σάντουιτς αλμυρό ενώστε τα κομμάτια – καρδούλες με τυρί κρέμα και απλώστε κέτσαπ αντί μαρμελάδα στο σκουφί του Άι-Βασίλη. Για μύτη μπορείτε να κόψετε ένα μικρό στρογγυλό κομμάτι από κόκκινη πιπεριά !

Ιδέες για snack Αι-Βασίλη

 Ιδέες για snack Αι-Βασίλη – 4η μέρα

Τυρένιος Άγιος Βασίλης :

Πάρτε ένα τυράκι  Babybel και ανοίξτε το. Αφαιρέστε το κάτω κόκκινο κομμάτι μιας και το άλλο μισό θα αποτελέσει το σκουφί του Άι-Βασίλη ! Αλείψτε τυρί κρέμα το ανοιγμένο μέρος για να φτιάξετε την γενειάδα του Άι -Βασίλη. Προσθέστε ματάκια από ελιές κομμένες και κόψτε  μυτούλα και στόμα από την μία κόκκινη πιπεριά. Μην ξεχάσετε να αλείψετε και λίγη κρέμα τυριού στο κάτω μέρος του σκούφου !

Ιδέες για snack Αι-Βασίλη

 

 Ιδέες για snack Αι-Βασίλη – 5η μέρα

Άγιος Βασίλης από μήλο :

Πάρτε ένα κόκκινο μήλο. Εκτυπώστε ένα κεφάλι , χέρια , μπότες και μία ζώνη του Άι- Βασίλη ! Κολλήστε τα σε οδοντογλυφίδες και καρφώστε τις στο μήλο σχηματίζοντας τον Άγιο – Βασίλη.

Ιδέες για snack Αι-Βασίλη

Και η Πρωτοχρονιά έφθασε !!

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ