Βρώσιμος σκελετός ! Αφού τον φτιάξετε μετά μπορείτε και να τον φάτε !

Βρώσιμος σκελετός. Ένας πρωτότυπος σκελετός που μπορείτε να φτιάξετε είναι ο σκελετός από διάφορα φρούτα και λαχανικά .  Αφού τον φτιάξετε μετά μπορείτε και να τον φάτε ! Ζητήστε από τα παιδιά της τάξης να φέρουν διάφορα είδη λαχανικών όπως πιπεριές , μπρόκολα , καρότα, φύλα από μαρούλι, κουνουπίδι, αγγούρι, μανιτάρια κ.α. Μαζέψτε τα και αρχίστε να στήνετε τον «βρώσιμο σκελετό».

Βρώσιμος σκελετός

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την θεματική ενότητα για το σώμα ή για την διατροφή και να δημιουργήσετε μαζί με τα παιδιά έναν σκελετό που τρώγεται ! Πείτε λοιπόν στα παιδιά σας να σας φέρουν από το σπίτι φρέσκα λαχανικά (αγγούρι, κουνουπίδι, μανιτάρια, πιπεριές , καρότα ντοματάκια κ.ά ). Αν δεν έχετε ήδη μιλήσει για την διατροφική τους αξία, να μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε!  Ας έχετε μία εικόνα ενός σκελετού και αρχίστε σιγά σιγά να τον στήνετε.

 Κόψτε το αγγούρι σε φέτες και κάντε το σπονδυλική στήλη, τις πιπεριές για κόκαλα, το μανιτάρι για κεφάλι  και ότι άλλο σκεφτείτε.  Αφήστε τα ίδια τα παιδιά να δημιουργήσουν και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα !

Βρώσιμος σκελετός !
Φτιάξτε έναν σκελετό από λαχανικά
Βρώσιμος σκελετός !
Αφήστε τα παιδιά αν πειραματιστούν..

Κάνουν τις δικές τους δοκιμές ! Περιττό να πω ότι φαγώθηκαν και αρκετά ..χαχα

Βρώσιμος σκελετός !
Ένας σκελετός πεντανόστιμος!
Βρώσιμος σκελετός !
Έτοιμος για φάγωμα!!!

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ