Ιδέες για δώρα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ιδέες για δώρα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Κάθε χρονιά με την έναρξη του σχολικού έτους καλωσορίζουμε τα καινούργια παιδιά με ένα μεγάλο χαμόγελο, μία μεγάλη αγκαλιά και γιατί όχι με μικρά και πρωτότυπα δωράκια.
Θα σας παρουσιάσω δύο ιδέες που έχω κάνει για δωράκια στην έναρξη της σχολικής χρονιάς .  Την πρώτη την είχα δει κάποια στιγμή στο διαδίκτυο (  Chalkboaerd Cookies  και  Chocolate Chalkboard ) και το φτιάξαμε με την κόρη μου για δώρο στην δασκάλα της. Η ιδέα όμως είναι πρωτότυπη και μπορεί να γίνει και δώρο για τα παιδάκια μίας σχολικής τάξης. Την τροποποίησα λίγο αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο εντυπωσιακό !
Αγοράσαμε λοιπόν σοκολάτα την χαράξαμε από την λεία πλευρά της με μία οδοντογλυφίδα γράφοντας «Καλή χρονιά»  και μετά καλύψαμε την επιφάνεια με ζάχαρη άχνη. Την σκουπίσαμε ελαφρά και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό ! Ένας σοκολατένιος  μαυροπίνακας γραμμένος με κιμωλία. Για να μοιάζει περισσότερο με μαυροπίνακα κάναμε ένα πλαίσιο με χρωματιστή ζαχαρόπαστα, ένα μηλαράκι, μια κιμωλία και ένα σφουγγαράκι.

Ιδέες για δώρα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς - Σοκολατένιος μαυροπίνακας
Σοκολατένιος μαυροπίνακας!
 Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε  μπισκότα παραλληλόγραμμα να τα καλύψετε με πράσινη ζαχαρόπαστα και να γράψετε με γλάσο το “Καλή Χρονιά”. Για κιμωλία μπορείτε να βάλετε μικρά άσπρα ζαχαρωτά.  Μετά χρειάζεστε ένα σακουλάκι, μία ετικέτα και το δωράκι έτοιμο !!
Ιδέες για δώρα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς
Το γλυκό δωράκι είναι έτοιμο!!
Το άλλο δωράκι που μπορείτε να φτιάξετε για τα παιδιά είναι σακουλάκια από καραμέλες  στολισμένα με κορδέλα, λαδοπαστέλ και μία σχετική ετικέτα !
Ιδέες για δώρα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς - Γλυκά δωράκια
Τα σακουλάκια με καραμέλες και δώρο ένα λαδοπαστέλ
Ιδέες για δώρα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς
Γλυκιά καλή σχολική χρονιά !!

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ