Εντυπώσεις πρώτης μέρας & ευχαριστήριο σημείωμα

Εντυπώσεις πρώτης μέρας και ευχαριστήριο σημείωμα. Η πρώτη σχολική μέρα πλησιάζει και η αγωνία των παιδιών αλλά και των εκπαιδευτικών είναι μεγάλη! Πως θα είναι η πρώτη μέρα; Πως πέρασαν τα παιδιά; Ο εκπαιδευτικός ; Δύο προτάσεις για μια μικρή ευχαριστήρια επιστολή  από τον εκπαιδευτικό και μια online κλήρωση για την συζήτηση στο τέλος της ημέρας !

Ένα Ευχαριστώ

Η πρώτη μέρα στην τάξη πέρασε και η  αγωνία μας μεγάλη αν τα παιδιά πέρασαν καλά! Ένας τρόπος που ανακάλυψα στο διαδίκτυο και μου άρεσε, είναι να δείξουμε την αγάπη μας και τον ενθουσιασμό μας για την πρώτη γνωριμία μας με μια ευχαριστήρια επιστολή. Τελειώνουμε την μέρα μας με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ και μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ και δίνοντας την παρακάτω επιστολή στα παιδιά !

Εντυπώσεις πρώτης μέρας & ευχαριστήριο σημείωμα

Εντυπώσεις πρώτης μέρας & ευχαριστήριο σημείωμα

Εντυπώσεις πρώτης μέρας στο Radom Picker Name

Λίγο πριν φύγουμε για το σπίτι ας συζητήσουμε με τα παιδιά πως πέρασαν την πρώτη τους μέρα. Την πρώτη μέρα τα παιδιά επειδή δεν γνωρίζονται μεταξύ τους ντρέπονται και διστάζουν να συμμετέχουν σε μια συζήτηση.  Όσοι έχετε υπολογιστή στην τάξη σας και διαδικτυακή σύνδεση, σας προτείνω έναν διαφορετικό τρόπο για να παρακινήσετε τα παιδιά να συμμετέχουν στην συζήτηση!
Radom-picker

Χρησιμοποιήστε το δωρεάν online εργαλείο για κλήρωση ονομάτων : Random Name Picker. Αντί για ονόματα βάλτε τις ερωτήσεις που θα κάνατε σε μια συζήτηση και ξεκινήστε !
Κάθε φορά που ένα παιδί πατάει τον τροχό, μια ερώτηση εμφανίζεται στην οθόνη η οποία και αφαιρείτε. Όταν τελειώσουν όλες οι ερωτήσεις με μια απλή ανανέωση της σελίδας ο τροχός εμφανίζεται ξανά.
Η χρήση του είναι δωρεάν και με έναν απλό κωδικό μπορείτε να φτιάξετε όσους τροχούς θέλετε!! Μπορείτε γράφοντας τα ονόματα των παιδιών της τάξης σας  να το χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε βοηθό στην τάξη, μέντορα και πρωταγωνιστή της ημέρας !!
Επίσης μπορεί να γίνει και ένας online τροχός της φιλίας !

 Φτιάξτε λοιπόν τον τροχό σας και ξεκινήστε την συζήτηση ! Εγώ έφτιαξα ήδη έναν με ερωτήσεις τον οποίο μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε αποθηκεύοντας μόνο την σελίδα.

Καλή σχολική χρονιά !

Download :

Ευχαριστήρια επιστολή 

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ