Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες (DIY)

Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες  αγοράζοντας κεριά και χρησιμοποιώντας υλικά που λίγο πολύ έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Η κατασκευή είναι εύκολη , λίγη φαντασία χρειάζεται και θα εντυπωσιάσετε  τους αγαπημένους σας και τα βαφτιστήρια σας!!

Πασχαλινές χειροποίητες  λαμπάδες

Μαζέψτε ότι υλικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ( υφάσματα, κορδέλες, κορδόνια, σχοινιά, περιοδικά και εφημερίδες, χόρτο, κουμπιά, χάντρες κ.ά ),  απλώστε τα σε ένα τραπέζι και αρχίστε τους συνδυασμούς γι ανα δημιουργήσετε τις Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες σας. Απαραίτητα εργαλεία, που θα σας κάνουν εύκολη τη ζωή σας, είναι η απλή κόλλα και το πιστολάκι σιλικόνης για γρήγορο και καλό αποτέλεσμα. Αυτό που θα αποφασίσετε πρώτα είναι η βάση που θα κολλήσετε τα υλικά σας πάνω στο κερί πχ. ύφασμα, χόρτο, κορδέλα και στη συνέχεια αφήστε την φαντασία σας !! Κολλήστε σχέδια από ύφασμα ή τσόχα, από πηλό ή φύλλο αλουμινίου, κοχύλια, καραβάκια (ότι θέλετε ανάλογα το θέμα που θα έχετε επιλέξει), κρεμάστε κορδόνια σε διάφορα χρώματα και χάντρες.  Οι συνδυασμοί και οι ιδέες άπειρες!!
Εγώ σας παρουσιάζω τρεις Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες που δημιούργησα με απλά υλικά. Η πρώτη έχει μία καρδιά από ύφασμα που έραψα, κολλήμένη σε σκοινί, η δεύτερη ένα ανεμόμυλο από σελίδες ενός παλιού περιοδικού Αστερίξ, κολλημένο σε κορδόνι, και η τελευταία ένα playmobil – πειρατή κολλημένο σε πολύχρωμες κορδέλες !
Πασχαλινές χειροποίητες  λαμπάδες
Απλά  υλικά όπως κορδέλες σε διάφορα χρώματα και σχέδια , παλιά περιοδικά, υφάσματα ,μικρά  παιδικά παιχνίδια , χάντρες , χρωματιστά κουμπιά , κλωστές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τις λαμπάδες σας.
Πασχαλινές χειροποίητες  λαμπάδες
Κόψτε ύφασμα και ράψτε διάφορα σχέδια προσθέστε κορδέλες , χάντρες και η λαμπάδα σας είναι έτοιμη!!
Πασχαλινές χειροποίητες  λαμπάδες
Μπορείτε το ύφασμα να το χρησιμοποιήσετε να καλύψετε το κερί και πάνω σε αυτό να κολλήσετε έναν ανεμόμυλο από φύλλα παλιών κόμικς..
Πασχαλινές χειροποίητες  λαμπάδες
Ένα μικρό παιδικό παιχνίδι μπορεί να στολίσει μια παιδική λαμπάδα … παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια που έχουν οι κορδέλες.
Πασχαλινές χειροποίητες  λαμπάδες
Σε λίγο χρόνο οι λαμπάδες είναι έτοιμες .
Πασχαλινές χειροποίητες  λαμπάδες
Όμορφες πασχαλινές λαμπάδες φτιαγμένες από τα χεράκια σας!!

Τολμήστε και καταπλήξτε με τις Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες σας !

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ