7η αποστολή : Πασχαλινά αινίγματα και δράσεις

Πασχαλινά αινίγματα και δράσεις. Έθιμα, κατασκευές , παιχνίδια, τραγούδια, παραμύθια, πειράματα  και συνταγές για το φετινό Πάσχα στο σπίτι!

Φέτος λόγω της πανδημίας θα περάσουμε το Πάσχα μένοντας στο σπίτι μακριά από αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς. Γιαυτό το λόγο οι  Νηπιαγωγοί του νηπιαγωγείου Κεντριού στέλνουν το 3ο μήνυμα στους μαθητές τους με πασχαλινές ευχές !

 

Πασχαλινά αινίγματα

Φέτος θα περάσουμε το Πάσχα  με διάφορες δημιουργικές Πασχαλινές δράσεις σχεδιασμένες για το πρόγραμμα eTwinning « Μένουμε σπίτι..Μαζί». Οι δράσεις μας ξεκινάνε με τα πασχαλινά αινίγματα του Λαγού ! Όταν βρείτε τα αινίγματα, σας περιμένει μία έκπληξη !

Όλες οι υπόλοιπες αποστολές βρίσκονται μέσα σε έναν διαδραστικό πίνακα Genially που επιμελήθηκαν οι συντονιστές του έργου για όλα τα παιδιά ! Μπορείτε να βρείτε έθιμα, κατασκευές , παιχνίδια, τραγούδια, παραμύθια, πειράματα  και συνταγές.
Πατώντας επάνω στα διάφορα στοιχεία του πίνακα, θα οδηγηθείτε στις πασχαλινές  αποστολές! Μπορείτε να κάνετε όσες σας αρέσουν, εάν θέλετε και όλες!

Δείτε μερικές από τις Πασχαλινές δράσεις που σας προτείνουμε :
Πασχαλινές δράσεις Πασχαλινές δράσεις
Πασχαλινές δράσεις

Όλες οι δράσεις των παιδιών ενσωματώθηκαν σε ένα e-book , το Βιβλίο του Πάσχα που μπορείτε να ξεφυλλίσετε :

Επίσης όλα τα e-book με τις πασχαλινές δράσεις των μελών του έργου αναρτήθηκαν σε τοίχο διαμοιρασμού padlet :

Πριν σας αποχαιρετήσουμε σας προτείνουμε να ακούσετε τις Πασχαλινές ιστορίες που αφορούν τα Πασχαλινά έθιμα σε μία διαδραστική εφαρμογή που επιμελήθηκε η συνάδελφος Μαρίνα Ζαχαριά και να παίξετε πασχαλινά παιχνίδια που δημιούργησαν τα μέλη του έργου !

Ιστορίες του Πάσχα

Πασχαλινά παιχνίδια

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και του χρόνου να ΄μαστε υγιείς και να το περάσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας !

Και συνεχίζουμε !

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ