12 αποστολή : Πάμε διακοπές

Πάμε διακοπές !! Τελευταία αποστολή του eTwinning έργου «Μένουμε σπίτι …Μαζί» με την δημιουργία ταξιδιωτικού οδηγού, ενός βίντεο από τα παιδιά για τις ομορφιές του τόπου τους.

12 αποστολή : Πάμε διακοπές

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον αγαπημένο μας Άκη Σπιτάκη! Τον αγαπημένο μας ήρωα που μας κράτησε συντροφιά όλο αυτό το διάστημα που το σχολείο μας ήταν κλειστό, αλλά με τις αποστολές του κατάφερε να μας κρατήσει όλους ενωμένους, να διασκεδάζουμε και να δημιουργούμε έστω και από το σπίτι!

Οι νηπιαγωγοί του σχολείου μας νιώθουμε έντονα την ηθική υποχρέωση να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, που αγκαλιάσανε αυτό το εγχείρημα και, παρά τις όποιες οικογενειακές ή προσωπικές δυσκολίες αντιμετώπισαν λόγω της έκτακτης αυτής κατάστασης, στήριξαν τα παιδιά τους και ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δράσεις μας.

Έτοιμοι λοιπόν για την τελευταία αποστολή;

12η Αποστολή: Πάμε διακοπές
12η Αποστολή: Πάμε διακοπές

Ο Άκης ο Σπιτάκης το καλοκαίρι θα πάει διακοπές και θέλει να μας γνωρίσει από κοντά ! Μας ζητάει λοιπόν να του φτιάξουμε έναν ταξιδιωτικό οδηγό με πληροφορίες από τον τόπο μας, το νηπιαγωγείο μας, την πόλη μας και το χωριό μας.

Η πρόσκληση του Άκη Σπιτάκη
Η πρόσκληση του Άκη Σπιτάκη

Ο ‘Ακης Σπιτάκης μας συντρόφευε όλο τον καιρό της καραντίνας με τις όμορφες αποστολές του και τώρα ποια μας αποχαιρετάει. Μας έχει ετοιμάσει και ένα βίντεο με οδηγίες για την τελευταία αποστολή. Μας ζητάει να γεμίσει  την βαλίτσα του με τον πιο ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό οδηγό, με φωτογραφίες από όμορφα τοπία, μνημεία, συνταγές, ακόμη και μαντινάδες!

Περισσότερες από 200 φωτογραφίες  και 50 ηχογραφήσεις εστάλθηκαν από τους γονείς και τα παιδιά  και αποτέλεσαν το υλικό της παρουσίασης τους για τον τόπο το τους. Τους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους σε αυτή την τελευταία αποστολή του προγράμματος
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση για να αναδείξει τις ομορφιές ενός ευλογημένου τόπου!

Πολλά μπορεί να μην αναφέρονται..άλλωστε είναι τόσες πολλές οι ομορφιές της Ελλάδος..και ιδιαίτερα της Κρήτης!
Περιμένουμε εσάς να έρθετε να τις ανακαλύψετε!

Μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς από πολλά μέρη της Ελλάδος που δημιουργήθηκαν από τα συμμετέχοντα σχολεία!


Σας ευχαριστούμε όλους για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε «Μένοντας σπίτι ..Μαζί»

Μένουμε σπίτι ..Μαζί - Αναμνηστικό
Μένουμε σπίτι ..Μαζί – Αναμνηστικό

Και συνεχίζουμε…

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ