4η αποστολή: Camping time !

Camping time ! Τέταρτη πρόκληση του προγράμματος eTwinning « Μένουμε σπίτι ..Μαζί» με πυτζάμα πάρτυ και αυτοσχέδιο κάμπινγκ ..μα που αλλού; Στο σπίτι !

Οι μέρες περνάνε βιώνοντας  πρωτόγνωρες συνθήκες και συναισθήματα την περίοδο του covid 19! Τα παιδιά κλεισμένα στο σπίτι μαζί με τους γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί να προσπαθούν να κρατήσουν μία δίαυλο επικοινωνίας με αυτά και τις οικογένειές τους. Μέσα σε αυτό το κλίμα οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου Κεντριού αποφάσισαν να στείλουν το δεύτερο μήνυμα τους στα παιδιά  με την ευχή σύντομα να βρεθούν ξανά μαζί !

4η Πρόκληση: Camping time !

Εκτός όμως από το τρυφερό μήνυμα τα παιδιά έλαβαν και την 4η πρόκληση – αποστολή του προγράμματος eTwinning. Να περάσουν την ημέρα τους κάνοντας πυτζάμα πάρτυ και ένα αυτοσχέδιο camping στο σπίτι τους μαζί με την οικογένειά τους !

4η πρόκληση
Camping Time !

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με αυτήν την αποστολή και αμέσως άρχισαν να στήνουν αυτοσχέδιες σκηνές στο σπίτι! Το υλικό που μας έστειλαν συγκεντρώθηκε και δημιούργησε ένα βίντεο με μουσική από το συνεργατικό τραγούδι των παιδιών του 44ου Νηπ. Περιστερίου όπου τραγουδά η μικρή Ελένη Α.

Απολαύστε το !

Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα βίντεο των μελών του έργου στον παρακάτω τοίχο διαμοιρασμού :

Και μην ξεχνάτε  : «Στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να έχουμε καλή υγεία, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τους συνανθρώπους μας. Τα σωματικά οφέλη της γυμναστικής, αλλά και τα ψυχολογικά οφέλη της (έκκριση ενδορφινών – ορμόνες της καλής διάθεσης και της ευεξίας, ντοπαμίνης και σεροτονίνης), καθιστούν την άσκηση επιτακτική για την επιβίωση και την ποιότητα στη ζωή μας.» πηγή : a8inea.com

Γιαυτό σας προτείνουμε μικρές ασκήσεις μαζί με τα παιδιά σας κάνοντας σπιτ-ing. Μία πρόταση από τους εκπαιδευτικούς Φυσικής αγωγής της Δυτικής Θεσσαλονίκης  για να γυμναστείτε και να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας μέσα στο σπίτι !

Κάνοντας σπίτ-ing
Ασκήσεις για το σπίτι

Και συνεχίζουμε εν μέσω πανδημίας !!

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ