Παρουσίαση ήρωα – Επιστολάκης | E-twinning

  Παρουσίαση ήρωα – Λάκης Επιστολάκης | E-twinning. Ο ήρωάς μας δημιουργήθηκε και έφτασε η στιγμή να τον παρουσιάσουμε στους φίλους μας με ένα on line βιβλίο  και με ένα βίντεο παρουσίασης !

 Παρουσίαση ήρωα – Λάκης Επιστολάκης | E-twinning

Ο ήρωας μας Λάκης Επιστολάκης  δημιουργήθηκε έχει την οικογένειά του , τους φίλους του, τους εχθρούς του, τα όνειρά του, τις φοβίες του ! Είναι ένας ήρωας που περιμένει να λάβει δράση σε μια ιστορία που θα δημιουργηθεί από όλα τα μέλη του προγράμματος.
Θα είναι άραγε ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας μας; Αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα μια και ο κεντρικός ήρωας θα βγει μέσα από μια on line ψηφοφορία όλων των συμμετεχόντων. Όλοι οι ήρωες που θα δημιουργηθούν θα παρουσιαστούν, θα τους γνωρίσουμε και θα αποφασίσουμε δημοκρατικά ποιον επιθυμούμε για κεντρικό ήρωα. Οι υπόλοιποι θα συμμετέχουν στην ιστορία σαν βοηθοί, εχθροί, σύμβουλοι κλπ. Όλοι οι ήρωες θα έχουν ένα ρόλο !

Για να  σας γνωρίσουμε τον ήρωά μας δημιουργήσαμε ένα  βιβλίο on-line στην ιστοσελίδα : storyjumper.com

Χρησιμοποιήσαμε τις εικόνες από τον ήρωά μας και δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον σας παραθέτουμε την ιστορία του !

Book titled 'Ο Λάκης ο Επιστολάκης'

Για το πρόγραμμα e-twinning και στους φίλους μας μέλη του προγράμματος έγινε η παρουσίαση στο : photopeach. com. Όλα τα βίντεο των μελών έγιναν με το ίδιο πρόγραμμα και με τον ίδιο τρόπο. Κρίναμε ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να επηρεαστούν από «εξωγενείς παράγοντες»  και να επικεντρωθούν στους ήρωες και στην ιστορία τους, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν ευκολότερα !

Η δική μας παρουσίαση ετοιμάστηκε και ανέβηκε στην πλατφόρμα του προγράμματος για να την δουν όλα τα μέλη.

Σας παρουσιάζουμε τον ήρωά μας, Λάκη Επιστολάκη on PhotoPeach

Ελπίζουμε να σας άρεσε και  να αγαπήσατε και σεις  τον ήρωά μας τον  Επιστολάκη !

Σας χαιρετάμε και στην επόμενη ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε όλους τους ήρωες των μελών -νηπιαγωγείων του προγράμματος !

Παρουσίαση ήρωα - Λάκης Επιστολάκης | E-twinning
Ο Λάκης Επιστολάκης !
 Στο επανιδείν ..

 

300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - CalculatorsVresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ